شنبه 01 اردیبهشت 1403
جزئیات خبر
1396/12/27 - تدوين سند جامع گردشگري در مرحله پاياني
معاون رئيس‌جمهوري اعلام کرد: «تدوين سند توسعه گردشگري کشور در مراحل پاياني است. در اين سند تلاش شده مديريت يکپارچه گردشگري مورد توجه و تاکيد قرار گيرد و اين صنعت از وضعيت فعلي خارج و ساماندهي شود.» به گزارش ميراث آريا، علي‌اصغر مونسان در نشست با استاندار گيلان و مجمع نمايندگان اين استان همچنين پيش‌بيني کرد که سال آينده 600 پروژه گردشگري در کشور به بهره‌برداري برسد.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري با بيان اينکه 1700 پروژه گردشگري در کشور با سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در حال اجرا است، يادآور شد: «وام با سود 14درصد از طريق صندوق توسعه ملي در اختيار سرمايه‌گذاران قرار گرفته و براي سال آينده نيز توافق شده تا صندوق توسعه ملي هزارميليارد تومان وام به سرمايه‌گذاران بخش گردشگري اعطا کند.» وي گفت: «ما امسال موفق شديم سود تسهيلات يارانه را که به سرمايه‌گذاران پرداخت مي‌شود به صورت کامل پرداخت کنيم و اين بدهي را به صفر برسانيم. اين موضوع در حوزه سرمايه‌گذاري، اتفاقي مهم و تاثيرگذار است.» معاون رئيس جمهوري اضافه کرد: «موضوعي که از بدو ورود و آغاز دوره مسووليت در اين سازمان مورد توجه ما قرار گرفت اين بود که اين مجموعه جايگاه و نقش خود را در مجموعه دولت ارتقا دهد. امروز خوشبختانه با اقداماتي که انجام شده يا در حال انجام است و دستيابي به اين هدف امکان‌پذير شده است.» مونسان همچنين با اشاره به موضوع برند شهر گردشگر، تعيين مختصات و ابلاغ آن به استان‌ها تصريح کرد: «براي دستيابي به اين برند، شهرها بايد از تمام ظرفيت‌هاي خود استفاده کنند. به‌ويژه در اين حوزه شهرداري‌ها مي‌توانند نقش جدي و اساسي داشته باشند؛ چراکه در برند شهر گردشگر علاوه‌بر زيرساخت‌هاي گردشگري، موضوعات اجتماعي، آداب و رسوم و ابعاد مختلف شهري مورد توجه و تاکيد است.» او با اشاره به اينکه با وجود کمبودها و موانع بايد صنعت گردشگري را به سمت جلو پيش برد، افزود: «يکي از مواردي که براي توسعه گردشگري مناطق شمالي کشور بايد مورد توجه قرار گيرد، برگزاري تورهاي گردشگري در اين مناطق است تا شاهد افزايش ماندگاري مسافران باشيم».

رئيس سازمان گردشگري خاطرنشان کرد: «استان‌هاي شمالي بايد از دريا که بزرگ‌ترين مزيت و جاذبه است بهترين بهره‌برداري را داشته باشند. راه‌اندازي تفريحات آبي و جذب سرمايه‌گذاران براي ايجاد مجموعه‌هاي تفريحي به محوريت دريا بايد مورد توجه قرار گيرد.» به گفته مونسان، اکوکمپ‌ها از ديگر مواردي است که استان‌هاي شمالي مي‌توانند براي توسعه صنعت گردشگري از آن استفاده کنند. شهردار رشت نيز در اين نشست اعلام کرد: «سالانه 36ميليون گردشگر وارد اين استان مي‌شوند و از مواهب طبيعي گيلان استفاده مي‌کنند.» مسعود نصرتي افزود: «اما متاسفانه عددي که به گردشگري شهري مي‌رسد بسيار کم است. ما تلاش مي‌کنيم از جاذبه‌هاي شهرهاي استان گيلان، شهرهاي بزرگ استان را نيز از حضور گردشگران بهره‌مند کنيم».

منبع: دنياي اقتصاد



میدان هفت تیر - میدان بهار شیراز
ضلع شمال شرقی میدان - شماره 141
صندوق پستی : 1579617714
021-88865286
©2019 Tehran Hoteling, All Right Reserved